Cégünkről

A Spiro-Human Kft. egy 2011-ben alakult vállalkozás, melynek célja Dél-Korea és Európa közti üzleti és kulturális kapcsolatok ápolása a szolgáltatás és a kereskedelem területén.
A Spiro-Human Kft. fő célkitűzése a koreai vállalkozások, befektetők támogatása Magyarországon, illetve az európai vállalkozások és a koreai befektetők közti kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás megkönnyítése, valamint az innovatív koreai termékek forgalmazása az európai térségben, különös tekintettel Magyarországra és Ausztriára.
Kapcsolataink és előéletünk segítenek minket abban, hogy sokrétű tevékenységgel járuljunk hozzá partnereink üzleti sikereihez.

Cégünk hatékony és gyors segítséget nyújt Önnek,

– ha koreai nyelvű fordításra, tolmácsolásra tart igényt
– ha koreai terméket importálna, forgalmazna
– ha Koreábanban szeretne terméket értékesíteni
– ha koreai üzlettársakat, befektetőket keres (kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás)
– ha koreai nyelvű honlapot, katalógust szeretne készíteni
– ha koreai nyelvtanárt keres
– ha koreai nyelven beszélő, de más pozícióra keres kollégát
– ha munkaerő közvetítésre, kölcsönzésre van szüksége
– ha jogi vagy könyvelői segítségre van szüksége
– ha szeretné elsajátítani és alkalmazni az ön cégénél a multinacionális cégek „trükkjeit”

Továbbá tanácsadással is állunk rendelkezésére a fentebb említett témakörökkel vagy bármilyen más jellegű, Koreához fűződő témával kapcsolatban. A magyar mellett koreai, japán, kínai, angol és német nyelven!

(Ha szeretné bővebben megismerni cégünk szolgáltatásait, kérjük, kattintson a „Szolgáltatások” fülre a főoldalon!)

Üzletfilozófiánk

A Spiro-Human alapító tagjait – előéletüknek és eddigi pályafutásuknak köszönhetően – szoros kötelékek fűzik Koreához és a Koreai kultúrához, ezért nem csupán üzleti meggondolásból, hanem hálából és viszonzásból döntöttek úgy, hogy támogatni fogják az Európa és Dél-Korea közötti üzleti és kulturális kapcsolatok fejlődését.

A Spiro-Human irányelvének részét képezi a japán KAIZEN-ideológia, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy partnereinktől visszajelzéseket kapjunk és azok alapján folyamatosan bővítsük és fejlesszük szolgáltatásainkat.

Reméljük, hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Tisztelettel:
Pataki László
Ügyvezető Igazgató